Catalog
Cos de cumparaturi

Garantie si retur

Prin certificatul de garantie emis de BDH COMPANY S.R.L., se atesta ca produsele XARIS indeplinesc parametrii si cerintele de calitate in conformitate cu normele legale in vigoare. Termenul de garantie comerciala a produselor este de 90 zile pentru orice lipsa de conformitate existenta la data vanzarii.

Produsele pot fi schimbate in termen de 14 zile de la data achizitiei, doar insotite de factura fiscala si doar in cazul in care acestea nu au fost purtate si nu prezinta semne de uzura datorate manevrarii defectuoase. Drepturile consumatorului sunt conforme cu art. 16 (1) din legea 449/2003 (12).

Pentru bijuteriile incrustate cu pietre, in cazul desprinderii / caderii acestora in perioada de garantie, vanzatorul le va inlocui gratuit, intr-un termen de 14 zile, numai in situatiile in care acest lucru nu este imputabil cumparatorului. Garantia nu include deteriorarile provocate bijuteriei din cauza nerespectarii indicatiilor mentionate in cadrul certificatului, a accidentelor, a neglijentei, a utilizarii necorespunzatoare a acestora sau a altor factori care nu au legatura cu defectele de material sau de manopera.

Reparatiile pentru produsele aflate in garantie vor fi efectuate gratuit in termen de 15 zile, in conditiile art. 16 (1) din legea 449/2003 (12), daca se confirma faptul ca un defect de manopera a reprezentat cauza unei asemenea deteriorari.

RECOMANDARI

Pentru o intretinere cat mai corecta a bijuteriilor XARIS va recomandam:

  • sa purtati cu grija bijuteriile incrustate cu pietre, deoarece montura acestora nu rezista socurilor mecanice
  • sa pastrati bijuteriile in cutiile primite la achizitionarea produselor sau in alte cutii destinate bijuteriilor
  • sa nu purtati bijuteriile in timpul activitatilor casnice / brute sau a acelora in care exista posibilitatea ca acestea sa intre in contact cu diferite substante
  • sa nu purtati bijuteriile in timpul activitatilor fizice
  • evitati contactul cu substantele chimice, existand posibilitatea ca acestea sa erodeze metalul
  • metalul isi poate pierde stralucirea in timp daca intra frecvent in contact cu agenti precum parfumul, apa sarata, creme de piele, fixativ pentru par, clor sau sulf

In functie de gradul utilizarii, va recomandam ca bijuteriile sa fie examinate si curatate de catre un bijutier cel putin o data pe an.

Prin garantia oferita se asigura drepturile consumatorului, conform Legii nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, si conform OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor.

Daca aveti o problema cu un produs, care nu a fost rezolvata de catre departamentul tehnic sau de catre departamentul de vanzari, il puteti returna in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii coletului. Primul pas este sa completati acest formular.

Produsele trebuie sa fie returnate in ambalajul original sau echivalent. Nu vom credita produsele care sunt deteriorate din cauza ambalajelor insuficiente. Va rugam sa folositi o cutie de protectie pentru a preveni deteriorarea in timpul tranzitului.

Informatii despre comanda
Informatii despre produs si cauza retur
Sectiunea "Termeni si conditii" a fost citita si acceptata in integralitate.